Over Maatwerk Media vof

Wie zijn wij?

Maatwerk Media v.o.f. is de organisatie achter de Bezoek-formule. Initiatiefnemers Joop Arts en Davy Jansen hebben hun doel helder: het karakter van ieder dorp inzetten voor een sterkere regio. De Bezoekdorpen-websites functioneren als een online netwerk voor bedrijven en organisaties om elkaar en het publiek te ontmoeten.

Een netwerk creëren van verschillende dorpen, die hiermee zichzelf én elkaar versterken en een gemeenschap vormen. Dit was het ruime idee achter de Bezoek-formule. Door nieuwe technieken ontstaat er voor veel bedrijven een nieuwe doelgroep die om een nieuwe vorm van adverteren vraagt. De Bezoek-formule speelt hier op in door u als bedrijf of vereniging een kans te geven om zichzelf online naar voren te brengen. De vraag van uw doelgroep verschuift steeds vaker naar het web en de Bezoek-formule zorgt ervoor dat uw aanbod daar aanwezig is.

Davy Jansen en Joop Arts Initiatiefnemers Davy Jansen (links) en Joop Arts (rechts)

Ons team

Joop Arts
Joop Arts Algemeen directeur
Davy Jansen
Davy Jansen Technisch directeur
Ardi van Erp
Ardi van Erp Administratie
Jan Martens
Jan Martens Developer
Luuk Scholten
Luuk Scholten Developer
Josselien Huijbers
Josselien Huijbers Marketing
Ivo van de Weijer
Ivo van de Weijer Online marketing
Nikki Mennen
Nikki Mennen Communicatie
Patrick van Erp
Patrick van Erp Marketing
Hellen Kuijpers
Hellen Kuijpers Interieur medewerkster

Wat doen wij?

Wij geven bedrijven de kans om zichzelf te laten zien aan het publiek en een samenwerking op te bouwen met andere bedrijven. Hierdoor versterken bedrijven zichzelf én elkaar en kunnen er collectieve voordelen gehaald worden.

Via deze plaatselijke websites kunnen bedrijven en verenigingen elkaar en anderen ontmoeten en leren kennen. Zo kunnen ze de regio samen sterk maken met een netwerk van bedrijven, verenigingen en hun doelgroep. Maatwerk Media v.o.f. koppelt deze websites aan elkaar. Door deze koppeling ontstaat er een zoekmachine, ondernemers plaatsen informatie over hun bedrijf en verenigingen nieuws wat zichtbaar wordt voor bezoekers van de sites.

Binnen onze site hebben we een regeling die wij Collectieve Deelnemers noemen. Dit zijn bedrijven die een samenwerking met ons zijn aangegaan, waaruit beide partijen voordeel halen. Indien bedrijven, die lid zijn van een Bezoeksite, gebruik maken van een dienst of product van een van onze Collectieve Deelnemers, krijgt dit lid hierbij korting of een ander voordeel van de Collectieve Deelnemer. Bij de samenwerking met deze Collectieve Deelnemers ontstaat er dus een win-win-winsituatie.

Wilt u informatie of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder...

Copyright © 2018 Maatwerk Media vof | Alle rechten voorbehouden