Bekijk al onze mogelijkheden

Een eigen pagina

Organisaties die lid zijn van een van de Bezoekdorpen-websites, krijgen een geheel eigen pagina waarop ze alle informatie, geschiedenis en gegevens kunnen zetten over hun bedrijf, vereniging, overheidsinstelling of stichting. U heeft hierbij alle vrijheid om de gewenste aspecten te belichten die u relevant vindt. Hoe is uw bedrijf bijvoorbeeld uitgegroeid tot het bedrijf van nu? Wat zijn uw doelen en ambities voor de toekomst? Welke producten of diensten biedt u precies aan, en op welke manier onderscheidt uw bedrijf zich hierin van de concurrentie?

Naast deze informatie heeft u ruimte op uw pagina om wat foto’s en uw logo toe te voegen, om het beeld compleet te maken. U kunt hierbij bijvoorbeeld een foto van uw team plaatsen, maar ook foto’s van uw producten of bedrijfspand. Zo krijgen bezoekers een duidelijker plaatje van de sfeer die u wilt creëren rondom uw organisatie.

U heeft het op deze pagina helemaal zelf voor het zeggen, maar als u hulp nodig heeft helpen wij u graag om uw bedrijfspagina vorm te geven.

Wekelijkse, relevante berichten

Op elke Bezoekdorpen-website komen wekelijks leuke berichten rondom financiën, sport, zorg, organisaties, gemeentes en het weer te staan, die ook relevant kunnen zijn voor uw eigen bedrijf, maar daarnaast belangrijke informatie verschaffen over de regio waarin uw organisatie werkzaam is. U kunt deze berichten bijhouden en zelfs het originele krantenbericht lezen, maar ook suggesties doen voor berichten over uw eigen organisatie of regio. Zo houden organisaties en regio’s elkaar op de hoogte en creëren zij samen een gemeenschap. En (nieuws)berichten over uw organisatie zijn natuurlijk een goede manier om uw organisatie in de schijnwerper te zetten.

Een eigen pagina

U heeft een geheel eigen pagina ter beschikking om uw bedrijf te laten zien aan de regio.

Wekelijkse, relevante berichten

Wekelijks verschijnen er nieuwsberichten over bedrijven en de regio die relevant kunnen zijn voor uw bedrijf.

Collectieve voordelen

Als u lid bent van een Bezoekdorpen-site profiteert u mee van voordelen bij verschillende organisaties.

Tips en informatie over evenementen

In een overzichtelijke agenda blijft u op de hoogte van de activiteiten en evenementen in uw regio.

Overzicht over de regio

De Bezoekdorpen-sites bieden binnen één website een duidelijk overzicht van alle relevante zaken binnen uw regio, waarvan uw bedrijf kan profiteren.

Collectieve voordelen

Binnen onze Bezoekdorpen-sites hebben wij een onderdeel dat we Collectieve Deelnemers noemen. Dit concept houdt in dat we door onze krachten te bundelen als organisaties, meer voordeel kunnen behalen bij verschillende producten en diensten. Elke organisatie die lid is van één of meerdere Bezoekdorpen-sites, kan mee profiteren van de collectieve voordelen.

Dit idee is begonnen toen Joop Arts, mede-eigenaar van Maatwerk Media, merkte dat hij door middel van duidelijke afspraken, veel samenwerking en sociaal handelen een groot prijs- en serviceverschil kon maken bij een bedrijf waar veel onvrede over was. Dit idee vroeg om uitbreiding, dus werd er gezocht naar diensten die dit collectief konden versterken. Onder de naam Collectieve Deelnemers werd het oorspronkelijke concept aangevuld met meer bedrijven en meer mogelijkheden om elkaar te helpen als organisatie. Uit samenwerking en onderlinge regelingen ontstonden prijsvoordelen en heldere afspraken. Vervolgens werd dit idee rondom collectieve afspraken samengevoegd met de Bezoek-formule, waardoor bedrijven nog meer met elkaar in contact gebracht konden worden en de samenwerking nog groter werd. Op deze manier kunnen bedrijven elkaar helpen, versterken en laten groeien.

Bent u benieuwd wat voor voordelen hierbij te halen zijn? Voor een lijst met Collectieve Deelnemers kunt u kijken op één van de Bezoekdorpen-websites.

Tips en informatie over evenementen

Op elk van de Bezoekdorpen-websites hebben we een agenda gecreëerd met de leukste, belangrijkste en grootste evenementen en activiteiten uit de regio. Hierdoor ontstaat er een overzichtelijk overzicht met gebeurtenissen in een regio, die naast leuk voor u, ook relevant voor uw organisatie kunnen zijn. Als uw organisatie lid is van de Bezoek-formule, kunt u ook zelf evenementen en activiteiten aankondigen die rondom uw bedrijf, stichting of vereniging staan te gebeuren. Op deze manier ontstaat ook een netwerk waarbij mensen samenkomen en contacten kunnen leggen.

Wilt u weten wat voor activiteiten er in uw regio worden georganiseerd? Neem een kijkje in de agenda op één van de Bezoekdorpen-sites! Houd ons ook op de hoogte als u nog een leuke activiteit of evenement weet binnen uw regio.

Overzicht over de regio

Het grote voordeel van al deze informatie bij elkaar op één website, is dat u onmiddellijk een overzicht heeft van alles uit de regio wat relevant kan zijn voor uw organisatie. U weet wat er zich afspeelt door de nieuwsberichten en agenda, u bent op de hoogte van uw concurrentie doordat alle bedrijven op één site worden samengebracht, en u kunt uw eigen organisatie wat aandacht geven door een duidelijke beschrijving op uw pagina weer te geven. Verder leert u nog wat over de geschiedenis van een bepaald dorp, en kunt u foto’s en video’s bekijken van evenementen, bezienswaardigheden en organisaties.

Om als bedrijf, stichting of vereniging goed te kunnen functioneren binnen een gemeenschap, moet u op de hoogte blijven van de belangrijkste punten rondom de regio waarin u werkzaam bent. De Bezoekdorpen-sites bieden u dat overzicht in één overzichtelijke, duidelijke en interessante website per dorp.

Interesse of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder...

Copyright © 2019 Maatwerk Media vof | Alle rechten voorbehouden